MIJAILOVIĆ JE OSTAVLJEN NA VETROMETINI: Vujošević o KOLAPSU i MUKAMA Partizana!

Autor: kurir.rs

Sport

03.11.2020

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener PartizanA Duško Vujošević prokomentarisao je trenutnu situaciju u kojoj se nalaze crno-beli, a koja nikako nije povoljna.

RepublikaFoto: Starsport
Duško Vujošević

Posle tri poraza u ABA ligi i Evrokupu na samom startu sezone usledila je smena trenera,  asada je na redu pronalazak Šćepanovićeve zamene.

Duško Vujošević smatra da je koronavirus imao velike posledice po Partizan i da se one odražavaju u ovoj sezoni.

– Naravno da je klub u veoma mučnoj situaciji, ali ne treba zaboraviti kako je do nje došlo. Tim bi prošle sezone skoro sigurno kroz ABA ligu ili Evrokup obezbedio učešće u Evroligi. Ali taj pobedonosni pohod prekinula je pandemija koronavirusa. Zaustavila je svet, onemogućila normalno funkcionisanje sporta, pa i kluba – kaže Vujošević za "Kurir".

On je dao podršku predsedniku Ostoji Mijailoviću, kojeg navijači kritikuju zbog loših poteza, kako na klupi, tako i prilikom selektiranja rostera.

– Bez obzira na to ko šta misli, Partizan je iz najteže situacije u istoriji počeo da se uzdiže otkad ga je preuzeo Ostoja Mijailović. Počeo je da vraća dugove, da dovodi skupe trenere, koji su angažovali skupe igrače, i da se rezultatski konsoliduje – kazao je Vujošević.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

On ističe da se ne slaže sa svim idejama aktuelnog predsednika crno-belih, ali da je Mijailović trenutno ostavljen na cedilu.

– Ne slažem se sa svim što u životu radi Ostoja. Naravno, i on ima deo odgovornosti, ali znam da košarkaški klub Partizan gleda kao svoju firmu i ulaže svoj privatan novac u njega. Bori se i za ekipu i za sponzore u vrlo teškim uslovima. Samo oni što rade u Partizanu ovih godina znaju šta je muka. Sada, kada da ne ide kako treba, vidim da je Mijailović ostavljen na vetrometini. Nigde nema onih savetnika koji su mu govorili koji igrači i trener treba da budu tu, koji "znaju" kako se osvajaju titule. Svi savetnici nikom ponikoše. Naravno da oni koji u klubu pretenduju da se bave strukom treba da daju predloge, ali i da snose odgovornost ukoliko se usvoje – rekao je Vujošević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading