VELEOBRT U HUMSKOJ: "Grobari" u DELIRIJUMU, proslavljeni trener se VRAĆA na klupu Partizana?

Autor: Maxbetsport, Republika

Sport

30.10.2020

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomolu preokret u zadnji čas.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Džikić i Duško Vujošević

Vlado Šćepanović nije više trener Partizana, a crno-beli intenzivno tragaju za njegovim naslednikom. Beogradski mediji su spekulisali da je prvi kandidat za upražnjenu poziciju Sašo Filipovski, ali prema pisanju "Maxbetsporta" došlo je do preokreta.

Naime, pomenuti izvor navodi da je prvi čovek "parnog valjka" Ostoja Mijailović u petak popodne obavio razgovor sa Aleksandrom Džikićem koji je prošao veoma uspešno, pa posttoji velika mogućnost da on ponovo preuzme Partizan.

RepublikaFoto: Tanujug/DIMITRIJE NIKOLIĆ
Bivši asistent u Minesoti Aleksandar Džikić

Džileta je košarkaška javnost upoznala kao asistenta trofejnog stručnjaka Duška Vujoševića, a velike uspehe beležio je sa slovenačkom Krkom, kao i sa ekipom Budućnosti iz Podgorice. Naime, on je klub iz "Morače" uveo u Evrolige, posle pobede od 3:1 u finalnoj seriji ABA lige nad Crvenom zvezdom.

Crno-bele je trenirao od 2016-2018. godine, a došao je u turbulentnom momentu nakon odlaska Petra Božića kada je tim bio praktično na začelju karavana na Jadranu.

Još uvek nema zvaničnih informacija iz Humske, ali nema dileme da moraju da požure sa odlukom jer su takmičenja u punom jeku, a rezultati nisu u skladu sa očekivanjima armije "grobara".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading