NAVIJAČI U NEVERICI: U Humskoj razamišljali o dva bivša TRENERA ZVEZDE - izbor pao na JEDNOG ČOVEKA!

Autor:

Sport

30.10.2020

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlado Šćepanović je bivši! Partizan će u petom kolu ABA lige protiv Igokee voditi trener juniorske ekipe Milivoje Lazić.

RepublikaFoto: Starsport
Vlado Šćepanović

Međutim, upravi kluba tek predstoji potraga za novim šefom struke.

Kako javlja "Mozzart Sport" među kandidatima za klupu crno-belih su čak bili i bivši treneri Crvene zvezde Dejan Radonjić i Milan Tomić, ali lista se trenutno svela na jedno ime Sašo Filipovski.

Partizan je navodno već zvao Filipovskog, mada to ne znači da će bivši trener Olimpije, Turova, Lokomotive Rostov, Virtus Rome, Zjelone Gore, Banvita i Monaka i definitivno preuzeti ekipu crno-belih. Trenutno je ipak jedini konkretan kandidat, mada će ta lista sasvim moguće biti proširena.

RepublikaFoto: Starsport
Sašo Filipovski

Druga imena koja su bila u opticaju su recimo bivši treneri crno-belih Aleksandar Džikić, Vlade Jovanović, pa i Vlade Androić, dugogodišnji pomoćnik najtrofejnijeg trenera Evrope Željka Obradovića.

Trenutno je ipak Sašo Filipovski najbliži klupi crno-belih, Partizan mora da reaguje što pre, tako da će u Humskoj biti burno u narednim danima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading