BURNO U HUMSKOJ: Šćepanović NUDIO OSTAVKU, Partizan mu TRAŽI ZAMENU!

Autor: Marija Stefanović

Sport

30.10.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Vlado Šćepanović (44) ponudio je ostavku nakon debakla od Burža, saznaje Srpski telegraf. Crno-beli su u sredu uveče zabeležili treći poraz u Evrokupu i to kod kuće (89:76), ali čelnici kluba koji ima i dve pobede u istom takmičenju, bar za sada, nisu prihvatili zahtev šefa struke da se raziđu.

RepublikaFoto: Starsport
Vlado Šćepanović

Glavni razlog što popularni Šćepa već nije bivši jeste to što ne znaju ko bi mogao da ga zameni jer su svi kvalitetni treneri zauzeti.

NAJBOLJE NAMERE

Da je spreman da ode, indirektno je najavio i sam Vlado kada je poručio da ne zna da li će voditi crno-bele u narednoj utakmici.

- Uprava kluba je ta koja me je dovela i oni će odlučivati o svemu. Dok sam tu, stajaću uz svoje igrače, pa i na sledećoj utakmici ako budem tu - kazao je Šćepanović.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je u razgovoru za Srpski telegraf ostao nedorečen o sudbini Šćepanovića, ali se između redova moglo zaključiti da je opcija razlaza i te kako otvorena.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

- Vlada je veliki partizanovac i kvalitetan momak, on je ovde došao sa najboljim namerama. Neće biti nikakvih problema kada je on u pitanju. Potrebno nam je vreme da donesemo najbolju odluku za Partizan, neke stvari se ne rade preko kolena - objasnio je Mijailović.

TEŠKO NA SVIM FRONTOVIMA

Pored Evrokupa, Partizan ne stoji dobro ni u ABA ligi, gde imaju svega dve pobede na četiri utakmice.

- Ovo je jako teška sezona za nas. Nismo očekivali da će biti ovako. Uspeli smo da sačuvamo kostur tima koji je prošle godine bio prvi, zato smo i postavili Vladu za trenera jer je poznavao igrače. Mi smo svesni da košarkaša javnost, tačnije crno-bela javnost, očekuje da se prave rezultati i da nema alibija. Moramo da budemo prvi u svemu i da donosimo odluke u skladu sa očekivanjima javnosti - dodao je Mijailović.

RepublikaFoto: Starsport

Na eventualnu odluku o dolasku novog trenera uticaće i finansije, a zbog situacije sa koronavirusom crno-beli ne raspolažu velikim budžetom.

- Nama su vezane ruke kada su u pitanju prihodi i ne raspolažemo velikim parama. Nemamo mogućnosti da zaradimo od karata i privatnih sponzora, kao prošle sezone - zaključio je Mijailović.

Grobari teraju Vladu

Trener Partizana Vlado Šćepanović izgubio je podršku navijača nakon debakla od Francuza. Grobari su u sredu posle utakmica na društvenim mrežama istakli da Šćepanović nema kvalitet da vodi crno-bele i da bi trebalo da napusti klub.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading