NOVINA U HUMSKOJ: Partizan POTVRDIO, "Grobari" u TRANSU!

Autor:

Sport

29.10.2020

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa vest za navijače nakon novog neuspeha u Evrokupu.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači KK Partizan na meču protiv Burga

KK Partizan nalazi se u veoma teškom periodu na startu sezone. Ipak, marketing crno-belih radi sjajan posao, a najnovija akcija tiče se paketa "viber stikera" putem kojih će se ostvariri snažnija konekcija sa navijačima u jeku pandemije koronavirusa.

- Usled pandemije virusa COVID 19, navijači su na neodređeno vreme ostali uskraćeni za mogućnost da svoj Partizan gledaju uživo. Naša želja je da im na ovaj način pružimo još jedan kanal komunikacije kroz koji ćemo se dodatno povezati, sa nadom u bolje dane kada će naša Arena ponovo biti puna. Verujemo da će im se stikeri dopasti, a mi ćemo se polako okrenuti pripremi novog, specijalnog paketa stikera koji želimo da predstavimo na proleće - istakao je PR menadžer KK Partizan Ivan Ivković.

Podsetimo, "parni valjak" je u sredu uveče doživeo bolan poraz od francuskog Burga u Evrokupu, što je podgrejalo spekulacije o smeni trenera Šćepanovića, a šta je predsednik Partizana Ostoja Mijailović imao da kaže na tu temu možete pročitati OVDE.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading