PARTIZAN JURI BREJK: Šćepanović OTKRIO DA IMA PROBLEMA, ali pobeda je IMPERATIV!

Autor:

Sport

27.10.2020

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan prvu od dve evropske utakmice igra sutra protiv Burga, ekipe koja je imala neplaniranu pauzu zbog koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport
Vlado Šćepanović

Ni crno-beli nisu bez svojih problema, ali cilj je jasan – potvrda "brejka" iz Istanbula i nova pobeda, iako trener Vlado Šćepanović kaže da situacija nije laka.

Partizan ima skor 2/2, a Burg 1/1.

- Korak po korak, evo stigosmo do polovine prve faze Evrokupa. Uz sve poteškoće sa kojima se ekipe susreću, nekako se gura dalje i svi se trudimo da igramo najbolje što možemo u datom momentu. Dolazi nam Burg koji je u jednoj specifičnoj situaciji, ekipa se kompletirala ali su imali kolektivnu pauzu. Takva pozicija ima i svojih prednosti i mana, pa ostaje da vidimo kako će se na njih odraziti- rekao je Šćepanović.

 

 

 

Ambicije Partizana se znaju i ne menjaju se, uprkos izostancima startera Ognjena Jaramaza i Vila Mozlija.

- Bez obzira na rivala, nama bi od velike važnosti bilo da pobedom potvrdimo brejk iz Istanbula i sa pozitivnim skorom dočekamo početak drugog dela grupne faze. Imamo svoje probleme, ali uprkos njima želimo da odigramo hrabro i odgovorno u oba pravca. Samo tako ćemo doći do cilja, a to je uvek pobeda- istakao je Šćepanović.

Utakmica Partizan-Burg igra se u sredu od 20.30.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading