(VIDEO) Lilard "ugasio" Lejkerse!

Autor:

Sport

03.11.2017

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Portlanda predvođeni maestralnim Damijanom Lilardom savladali su na svom terenu Los Anđeles Lejkerse 113:110, a pored njega se u ekipi iz Oregona istakao i reprezentativac BiH Jusuf Nurkić sa 28 postignutih poena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lilard je bio brži od sata

Iako je Portland bio umoran od produžetka prethodne večeri protiv Jute smogli su snage da se održe u finišu, Kaldvel-Poup je pogodio trojku, verovalo se da domaće čeka novi produžetak, ali je Lilard izazvao ovacije u "Moda centru".

Lejkerse je poraza koštao loš šut u prvom poluvremenu, u prvoj četvrtini su bili na -16, ali uspeli brzo da se vrate. Lonzo Bol očajan, bez poena, mada je samo dva puta šutirao. U drugom poluvremenu povredio se Leri Nens Džunior, što je možda bio i ključ kada se utakmica rešavala.

Nakon početne krize i dva poraza u tri odigrane utakmice, košarkaši Golden Stejt Voriorsa vratili su se u pobednički ritam. Šampioni NBA lige bez većih problema slavili su na gostovanju San Antonio Sparsima rezultatom 112:92.

Durant je završio sa 24 poena, posle lošeg starta gotovo nije ni promašivao, Klej Tompson je završio sa pet trojki, ukupno 27 poena, Kari dodao 21.

Domaća publika se do kraja zabavljala uvredama i zvižducima na račun Zaze Pačulije koji je u prošlogodišnjem finalu povredio Leonarda. Kod Sparsa Oldridž je ubacio 24 poena, Kajl Anderson 16, dvocifren još jedino Gasol sa 11.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading