SRBIN OPET NAJBOLJI U EVROPI: Nemanja Nedović "OTEO" MVP titulu Vladimiru Lučiću!

Autor:

Sport

24.10.2020

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što smo odavno navikli, Srbi ponovo dominiraju Evroligom.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Nemanja Nedović MVP je 5. kola Evrolige

Kada MVP kola u elitnom evropskom takmičenju nije košarkaš nekog srpskog kluba (poput senzacionalnog Džordana Lojda), onda je taj igrač srpskog porekla, barem ako je suditi po ovoj sezoni nadmetanja u Evroligi.

U prošloj rundi to je bio Vladimir Lučić, koji igra kao preporođen od kada je u Bajern stigao Andrea Trinkijeri, a sada mu je titulut "oteo" Nemanja Nedović, koji je bio ključna karika Panatinaikosa u pobedi nad Fenerbahčeom.

Bivši košarkaš Golden Stejt Voriorsa bio je besgrešan protiv Kokoškova i njegove ekipe, pa je meč završio sa 28 poena, tri skoka i tri asistencije, dok je takođe ubacio i sjajnih sedam šuteva za tri!

Indeks korisnosti Nedoviću je bio 28, čime bez sumnje može da se diči, kao i pobedom nad evropskim velikanom poput Fenera. 

Panatinaikos je zahvaljujući Nedoviću sada 2-2 u Evroligi, a sledeći izazov "zelenima" iz Atine biće osakaćeni Zenit iz Sankt Peterburga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading