Obradović o tome šta "Delije" mogu da očekuju od novog pojačanja: O'Brajant je MAJSTOR ZA TEŠKE TRENUTKE

Autor:

Sport

24.10.2020

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan posle velike pobede protiv CSKA iz Moskve u hali "Pionir", Crvena zvezda je dočekala svog budućeg krilnog centra Džonija O'Brajanta (27 god, 206 cm) u Beogradu, gde je stigao na lekarske preglede pre potpisa ugovora.

RepublikaFoto: Photomaster
Džoni O'Brajant i zvanično je košarkaš Crvene zvezde

Bivši NBA košarkaš "okačio" je na svom Instagram nalogu objavu iz poznatog beogradskog hotela, gde su ga crveno-beli dočekali, a potom odveli na detaljne preglede.

Ipak, uz pretpostavku da će sve biti OK sa njegovim zdravljem, O'Brajanta svakako možemo najaviti kao veliko pojačanje Obradovićevog tima, koje će doneti veliki kvalitet centarskoj liniji.

RepublikaFoto: Photomaster
Džoni O'Brajant po dolasku u Srbiju

Iako visok i snažan, doskorašnji košarkaš Lokomotive Kubanj poznat je kao raznovrstan napadač, sposoban da poentira i kada je daleko od koša, šutem za tri poena.

 

Detaljnije o Amerikancu Obradović je govorio i dan pre O'Brajantovog dolaska u Beograd.

- On je jedna vrsta prevage. Igrač koji mi se od početka dopadao, još od Makabija. Univerzalan igrač, može da igra na dve pozicije i taktički je dosta dobro potkovan. Moj pomoćni trener Bogdan Karaičić radio je sa njim u Lokomotivi Kubanj, imaju dobar odnos i njegov boravak ovde će time biti olakšan. O'Brajant može individualno napadački dosta da uradi. Kada ne ide, kao u utakmici protiv Žalgirisa, potreban ti je igrač koji može ni iz čega da daje koševe, a to je Džoni O'Brajant - rekao je Zvezdin trener tom prilikom za "Sport klub".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @shotbyhype

A post shared by Johnny O’Bryant (@jobryant3) on Aug 7, 2020 at 11:31am PDT

S obzirom na okolnosti i na blizinu utakmice protiv Mege (nedelja u podne, TV Arena sport), ipak ne bi trebalo očekivati da O'Brajant praktično bez treninga "uskoči" u tim. Međutim, ako sve prođe prema planu, možda bi mogao sledeće nedelje da prvi put nastupi u crveno-belom u petak, na gostovanju Himkiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading