Oglasila se Zvezda posle Bokanovog POZIVA!

Autor:

Sport

23.10.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem povodom Skupštine ABA lige, koja bi trebalo da se održi 3. novembra.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan zakazao Skupštinu regionalnog takmičenja, na kojoj bi trebalo da se reše pitanja pravnog statusa, rukovođenja i vlasničke strukture ABA lige.

U pozivu koji je upućen svim klubovima učesnicima, navodi se da svaki od njih predloži tačke dnevnog reda.

U petak se tim povodom oglasio klub sa Malog Kalemegdana.

Saopštenje prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je dana 20.10.2020. godine dobio poziv na sastanak, (u dopisu navedeno kao  Skupština) svih klubova ABA lige jtd, koji bi trebalo da bude održan 03.11.2020. godine u Zagrebu, uz prisustvo predstavnika svih klubova.

Foto: KK Crvena zvezda

U cilju pravilnog i pravovremenog informisanja javnosti, KK Crvena zvezda mts dostavlja na uvid javnosti dopis i poziv na “sastanak” u Zagrebu,  i zvaničan odgovor KK Crvena zvezda mts sa predloženim dnevnim redom, jedinim mogućim, ukoliko svi mi kao klubovi, vlasnici ove lige želimo da nastavimo da funkcionišemo u skladu sa zakonom i pravom.

Foto: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts podseća da se za sve navedeno u pozivu Dragana Bokana, bori već mesecima, za dobrobit cele lige, klubova i košarke koja od postojanja i normalnog i zakonskog funkcionisanja ABA lige jtd, može da ima samo korist.

Naš klub će i narednom periodu nastaviti da informiše javnost o dešavanjima u ABA ligi i preventivno delovati na sve pokušaje opstrukcije, dezinformacija i delovanja pojedinaca u korist samo uskih ličnih interesa.

Foto: KK Crvena zvezda
Foto: KK Crvena zvezda
Foto: KK Crvena zvezda

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading