OTKRIVENO POSLE CSKA: Zvezda PRETEKLA velikane i POTPISALA paklenog igrača!

Autor:

Sport

23.10.2020

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki planovi crveno-belih u novoj sezoni.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde na meču protiv moskovskog CSKA

Košarkaši Crvene zvezde savladali su moskovski CSKA sa 86:84 posle produžetka u 5. rundi Evrolige, a jedan od najzaslužnijih pojedinaca za trijumf tima sa Malog Kalemegdana je Amerikanac Džordan Lojd koji je ubacio 31 poen.

Mnogi se pitaju kako su crveno-beli uspeli da dovedu momka koji je u četvrtak uveče postavio rekord karijere u elitnom takmičenju, a odgovor leži u brzini.

Naime, Zvezda je još početkom leta kontaktirala Lojda i poslala mu konkretnu i vremenski oročenu ponudu, dok su drugi klubovi oklevali usled finansijske krize i neizvesnosti koje je uslovila pandemije koronavirusa.

Američkom košarkašu su ponuđena niža primanja od onih koje je imao u Valensiji, ali i uloga ključnog igrača u ekipi. Kada je Lojd dogovorio sve sa Zvezdom počele su da mu pristižu želje drugih evroligaša, ali i NBA franšiza, ali tada je već bilo kasno.

RepublikaFoto: Starsport
Lojd na utakmici sa Baskonijom u Evroligi

Podsetimo, Lojd je u julu napunio 27 godina, može da pokriva pozicije "jedan" i "dva", a visok je 193 centimetra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading