ZVEZDA GA RAZORILA: Zašto me TO pitate? Itudis KIPTI od BESA posle poraza u Beogradu!

Autor:

Sport

23.10.2020

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz Moskovljana u petoj rundi elitnog košarkaškog takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Trener "armejaca" Dimitris Itudis

Košarkaši Crvene zvezde nadigrali su CSKA sa 86:84 posle produžetka u 5. kolu Evrolige, a treneru Moskovljana Dimitrisu Itudisu teško je pao poraz u Beogradu. Grk naročito žali za izgubljenih 14 razlike, koliko je ruski tim u jednom momentu vodio, a na konferenciji za medije posebno ga je iznerviralo jedno novinarsko pitanje.

- Čestitam Crvenoj zvezdi, tok kojim je utakmica išla, mogao je da je odvede na obe strane. Mogli smo da dobijemo, ali smo izgubili priliku na +14, dobroj akciji i zakucavanju koje smo promašili za još veću prednost. Nismo iskontrolisali skok, imali smo neke izgubljene lopte, oni su pogodili neke važne šuteve i pobedili su i čestitam im - rekao je Itudis posle meča sa crveno-belima.

Crvena zvezda je poslednji put slavila protiv CSKA pre četiri godine (78:67), a grčki strateg je tada kaznio svoje izabranike posle neuspeha. Medije je interesovalo da li će ponovo povući isti potez.

- Već sam to objasnio u svojim utiscima utakmice. Ne vidim svrhu spominjanja prošlogodišnje utakmice, zašto me pitate to za tu utakmicu? Što da se ne vratimo i pet godina unazad, šta se tada desilo, možemo li - upitao je Itudis, pre nego što je završio konferenciju.

Podsetimo, CSKA je upisao treći evroligaški poraz u pet odigranih susreta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading