Saša Obradović PREZADOVOLJAN posle pobede nad CSKA: Pokazali smo karakter, svi su odigrali svoju ulogu, O PORAZU NISAM NI RAZMIŠLJAO

Autor:

Sport

22.10.2020

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Obradović bio je iznenađujuće smiren posle senzacionalnog trijumfa Crvene zvezde protiv CSKA.

RepublikaFoto: Euroleague.net
KK Crvena zvezda - KK CSKA

Crveno-beli su savladali Moskovljane sa rezultatom 86:84 posle ludačke završnice i produžetka, a timska igra Zvezdine ekipe posebno je oduševila stratega.

- Odlično smo igrali kao tim, svako je odigrao svoju ulogu, čak i oni koji nisu imali značajnu minutažu - počeo je Obradović, pa je nastavio o svojim pulenima.

- Zadovoljan sam svačijim doprinosom, videli ste šta su radili Lojd i Hol, ali i Davidovac i Rit, bez čijeg doprinosa možda ne bismo ni došli do produžetka - dodao je bivši trener Albe.

O trijumfu nad CSKA, tek drugom na deset pokušaja, Obradović je rekao sledeće.

- Ostvarili smo veliku pobedu, zadovoljan sam raznovrsnošću mojih igrača ali mi je samo žao što ga nismo ostvarili pred navijačima - istakao je šef stručnog štaba crveno-belih.

O porazu, kaže, ni na sekund nije razmišljao.

- Nije mi padalo napamet da možemo da izgubimo, čak ni kada smo bili u većem minusu. Produžetak je pokazao karakter mojih igrača i dao im je podstrek za nastavak takmičenja - rekao je Obradović.

RepublikaFoto: Starsport
Obradović, kako kaže, o porazu nije razmišljao ni sekund

Za kraj se osvrnuo igraču utakmice Džordanu Lojdu, koji će ostati najbolji strelac Evrolige posle neverovatnih 31 poena!

- Prezadovoljan sam Lojdovim učinkom, ali smatram da i sa njim ima još prostora za napredak, posebno u završnici, ipak je on trebao da završava poslednji napad a ne Hol - zaključio je Saša Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading