ODLIČNE VESTI za četu Saše Obradovića: CSKA opet DESETKOVAN!

Autor:

Sport

22.10.2020

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde dobili su odlične vesti pred večerašnji okršaj sa moskovskim CSKA.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Košarkaši Zvezde imaće olakšan posao na večerašnjem meču, pošto Šengelija i Strelnijeks nisu u mogućnosti da nastupe

Peto kolo Evrolige donosi nam duel Crvene zvezde i CSKA iz Moskve, ali je ruska ekipa u Beograd doputovala znatno oslabljena.

Ekipa Dimitrisa Itudisa u Srbiju je krenula sa svega 13 igrača, tako da dva ključna igrača neće nastupiti protiv crveno-belih.

U pitanju su Janis Strelnijeks, Litvanac koji je posle uspešne borbe sa koronavirusom ostao u Rusiji kako bi trenirao individualno, i Tornike Šengelija, koji pati od trovanja hranom.

 

Semen Antonov takođe se nalazi među onima koji su pod znakom pitanja, dok je Andrej Lopatin takođe u izolaciji zbog Kovida, tako da bi posao Zvezdi mogao da bude dodatno olakšan, koliko god to čudno zvučalo.

Ipak, deluje kao da pretendenti na titulu Evrolige žele da iskale bes zbog poraza od Albe u prošlom kolu, tako da posao neće biti nimalo lak.

RepublikaFoto: Starsport
Iako su košarkaši CSKA oslabljeni, željni su oporavka posle poraza od Albe u prošlom kolu

Susret Crvene zvezde i CSKA počinje u 20.45, a kvote kladionica kažu da su Rusi favoriti (1.40), a domaćini u podređenom položaju (3.25).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading