Šćepanović NEZADOVOLJAN, ali OVE REČI Veličkovića izazvaće EUFORIJU među "Grobarima"!

Autor:

Sport

20.10.2020

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon trijumfa u Turskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Vlado Šćepanović

Košarkaši Partizana savladali su turski Bahčešehir u 4. kolu Evrokupa sa 82:76, a trener crno-belih Vlado Šćepanović nije bio zadovoljan igrom svojih izabranika uprkos upisanim bodovima, dok je kapiten Novica Veličković obećao da će tim delovati sve bolje iz utakmice u utakmicu.

- Veoma sam srećan zbog pobede, naravno. Ali, moramo mnogo stvari da promenimo jer ovako ne ličimo na pravi tim, na ozbiljan tim. Početak je sezone, ali nisam zadovoljan. Samo sam zadovoljan sa pobedom - izjavio je "šćepa", a prenosi zvaničan sajt Evrokupa.

Na reči stratega "parnog valjka" nadovezao se Veličković koji je bio malo raspoloženiji.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković

- Ovo je dobra pobeda u gostima, uprkos činjenici što smo imali prazne minuta tokom utakmice. Kakogod, uspeli smo da okrenemo stvari, da budemo koncentrisani u poslednjim minutima i da ugrabimo važnu pobedu. Utakmicu za utakmicom, siguran sam da će ovaj tim biti sve bolji - rekao je ljubimac "Grobara".

Podsetimo, Partizan sada ima skor 2-2 u Evrokupu, a u nedelju u sklopu 4. runde ABA lige u Beograd stiže ekipa Cedevita Olimpije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading