CRNO-BELI U PROBLEMU: Partizanov doktor govorio o povredama Mozlija i Jaramaza!

Autor:

Sport

19.10.2020

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana biće žestoko oslabljeni u narednom periodu.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Vil Mozli, Partizanov centar, povredio se na utakmici protiv Uniksa u Evrokupu, dok se Ognjen Jaramaz povredio u ABA ligi na susretu sa FMP–om.

O stanju njihovih povreda i koliko će dugo odsustvovati za "BC Partizan TV" govorio je doktor Partizana, Momčilo Moma Jakovljević.

- Mozli je nagazio na nogu nekom igraču (Uniksa, prim. novin) i iskrenuo je, to ne može da se izbegne. A od Jaramaza ste čuli da su dva igrača pala preko njega. U prvi mah nije delovalo da je prelom, nije bilo otoka. Sinoć je to snimio kod mene u bolnici, videli smo da je treći prst na šaci i pošto ništa ne prepuštam slučaju, konsultovao sam sinoć i jutros dva-tri ortopeda. Nije potrebna operacija i čak kažu da će za tri, najkasnije četiri nedelje da se skine gips - rekao je Moma Jakovljević.

Na pitanje koliko će dugo odsustvovati plejmejker i centar Partizana, doktor Jakovljević je rekao:

- Jaramaz će pauzirati otprilike mesec dana, do 36-37 dana. Dok će Mozli odsustvovati još oko 15 dana, minimum. Povredio se pre sedam-osam dana i orijentaciono će Mozli možda početi nedelju pre Jaramaza. Nezahvalno je davati prognoze. Bolje sada da se ovo događa nego na kraju sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading