SIMANIĆ OSTAJE ILI ODLAZI? Obradović odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

18.10.2020

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle demoliranja Barana na Jadranu.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Saša Obradović

Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su Mornar sa 93:62, a šef struke crveno-belih Saša Obradović bio je izuzetno zadovoljan igrom svojih izabranika nakon meča.

- Mislim da smo zaslužili čestitke, iako je početak bio sporiji. Odbrana se konsolidovala tokom meča, pogotovo u drugom poluvremenu. Dobro je da smo dobili dobar kvalitet u dva igrača, i u Tejloru (Ročestiju) i u Emanuelu (Teriju). Imamo veću dubinu, što nam je malo falilo. Uz celu ekipu koja je dala doprinos, izuzetno sam zadovoljan pobedom - istakao je strateg kluba sa Malog Kalemegdana.

On je upitan da li je ovo najbolje izdanje Zvezde u tekućoj sezoni.

- Dobra je pobeda, dobra je pobeda bila i protiv Baskonije. Imaćemo sigurno problema i u stvaranju nove hemije sa novim igračima, ne zato što nisu spremni da sarađuju, već je potrebno vreme. Da se naviknu jedni na druge i na zahteve trenera. Ali, mislim da je grupa ljudi koja je trenutno tu neka garancija da će to vremenom biti sve bolje i bolje - jasan je Obradović.

Što se tiče Boriše Simanića, na njega se računa, kao i na Aleksu Radanova i Aleksu Uskokovića.

- Mi na svakog računamo. Ovo nam je vrlo važna utakmica i kada je važna utakmica najbolji će uvek da igraju. Intenzivno radimo sa svim igračima koji nisu u timu, spremamo sve njih za bilo koju utakmicu koja dolazi. Ne samo Boriša, već i Aleksa (Radanov) i (Aleksa) Uskoković su u sastavu tima i ja računam na njih - podvukao je Obradović.

Podsetimo, Crvena zvezda u četvrtak dočekuje moskovski CSKA u 5. rundi Evrolige.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading