ŠOKANTNO: Sa spiska najboljih košarkaša Denvera u istoriji IZOSTAVLJEN OL-STAR!

Autor:

Sport

17.10.2020

09:38 >> 10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obrve su bile visoko podignute širom košarkaškog sveta kada je osvanula informacija da jedan od najboljih igrača u istoriji NBA nije uvršten u selekciju najboljih košarkaša u istoriji franšize Denver Nagetsa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić našao se na spisku najbolji Nagetsa svih vremena

Potpuno šokirani bili su svi oni koji su naleteli na profile američke ekipe na društvenim mrežama.

Naime, Nagetsi su na Tviteru i drugim platformama podelili svoj izbor najboljih košarkaša koji su ikada oblačili dres tog tima.

Među legendama stare škole na slici su se našli Dikembe Mutombo, Fet Liver i Aleks Ingliš, dok su noviju školu predstavljali Šonsi Bilaps i naš Nikola Jokić.

 

 

 

Ime koje je izostalo verovatno je očigledno svakom obožavaocu ekipe koja je stigla do finala Zapadne konferencije ove sezone: Karmelo Entoni.

 

 

Čovek koji je u Denveru proveo prvih osam godina svoje karijere i koji je u dresu sastava iz Kolorada stasao u nezaustavljivu silu i višestrukog Ol-stara neobjašnjivo je izostavljen sa spiska zaslužnih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karmelo Entoni neobjašnjivo je izostavljen sa spiska najboljih Nagetsa ikada

To nije promaklo ni Džamalu Krofordu, koji je Nagetse "prozvao" na Tviteru, kao ni široj košarkaškoj javnosti, koja gromoglasno traži "pravdu za Karmela". Poslednji klub za koji je Entoni nastupao, Portland, takođe je munjevito odgovorio Denveru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading