(VIDEO) PREVARILA LEBRONA DŽEJMSA: Pogledajte KO je bio NEVERAN "KRALJU"

Autor:

Sport

16.10.2020

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Los Anđeles Lejkersi su šampioni NBA prvi put od 2010. Čovek koji ih je predvodio do titule, Lebron Džejms, postao je ponovo šampion posle četiri godine, a ako je suditi po snimku ispod, trofej mu je baš nedostajao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms i Entoni Dejvis

Lebron Džejms bez sumnje je jedan od najboljih košarkaša u istoriji. Pored ličnog uspeha i nagrada, on je i četvorostruki NBA šampion. 

Ipak, NBA ne čeka nikoga, pa su tako drugi timovi i igrači preuzeli primat dok se Džejms "pronalazio" na relaciji Klivlend-LA. 

 

 

 

Čak je i "Kralj" morao da čeka četiri godine kako bi se vratio na tron, pa je njegovo slavlje posle trijumfa nad Majami Hitom bilo zaista posebno.

Osim dirljivih reči upućenih tragično preminuloj legendi Lejkersa Kobiju Brajantu, Džejms je imao vremena i za šalu, pa je odatle potekao urnebesni snimak Lebrona koji razgovara sa Leri O'Brajen trofejem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Džejms je, grleći trofej, izjavio "Ne verujem da si me varala poslednje četiri godine", čime je izazvao salvo smeha svojih saigrača.

 

 

Kada toliko često osvajaš titule, normalno je da ti trofej postane kao druga žena. Samo nemojte to da kažete Lebronovoj pravoj supruzi Savani!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading