SVI ŽELE SRPSKOG SNAJPERA: "Orao" izazvao MANIJU U NBA

Autor:

Sport

16.10.2020

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose američki mediji, Bogdan Bogdanović jedno je od najtraženijih imena na košarkaškoj pijaci od kada se NBA sezona završila.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Da li to Bogdan Bogdanović ide u Milvkoki kod Janisa Adetokunba?

Srpski reprezentativac trenutno uživa status ograničenog slobodnog igrača, što znači da je on slobodan u izboru sredine ali da Sakramento ima pravo da izjednači svaku ponudu. Upravo je ova činjenica učinila da Bogdanović bude toliko tražen, pa ga sada, među ostalim, traže i Milvoki Baksi.

Ekipa za koju nastupa Janis Adetokumbo ponižena je i eliminisana od strane budućih finalista Majami Hita u drugoj rundi plejofa, što je za  ekipu sa dvostrukim, vladajućim MVP igračem i timom koji je imao najbolji skor u istočnoj konferenciji nedopustivo.

Imajući u vidu da je do kraha Milvokija došlo usled manjka podrške Janisu sa spoljašnjih pozicija, popularni "Bogi" mogao bi da bude idealno rešenje za Bakse.

Bogdanović je ove sezone prosečno postizao 15 poena i imao 3,4 skokva, isto toliko asistencija u proseku, a svemu je dodavao i jednu ukradenu loptu.

Odigrao je Bogdan 61 utakmicu u sezoni 2019/2020, a bio je starter 28 puta.

Bogdanović je karijeru počeo u Partizanu 2010. godine i nosio je crno-beli dres od 2010. do 2014. godine. Potom je prešao na evroligaški nivo gde se dokazao u dresu Fenerbahčea za koji je nastupao do 2017. godine, a od tada do danas je u Sakramentu. Gledajući to koliko se zadržavao u klubovima do sada, deluje da je vreme da promeni tim. I tu su se našli Milvoki Baksi kao mogućnost.

Iako je Milvoki poslednji tim koji je izrazio interesovanje za našeg reprezentativca, definitivno nije jedini. Interesovali su se i Lejkersi cele prošle sezone, pominje se i Dalas i stvaranje tandema bivših evroligaških MVP igrača sa Lukom Dončićem, čak je i Nju Jork isplivao kao opcija...

Bilo kako bilo, veoma uzbudljivo leto je pred Bogdanom Bogdanovićem, a jedna stvar je sigurna: gde god da završi, račun u banci srpskog snajpera biće znatno bogatiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading