SRPSKI CENTAR PONOVO NA MESTU USPEHA: Miško vratio Jokića u Megu!

Autor:

Sport

15.10.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić ponovo je u Megi! Centar Denvera obišao je svog menadžera Miška Ražnatovića i klub u kom je napravio prve profesionalne korake i koji ga je lansirao u NBA ligu, a to je košarkaški agent i mag iskoristio kao priliku da ga predstavi kao najnovije pojačanje učesnika ABA lige.

RepublikaFoto: instagram.com/kkmegabemax
Ražnatović i Jokić

- Baš sam tražio rezervnog centra za Filipa Petruševa kad se pojavio ovaj momak i rekao da bi želeo da igra basket, kao i da voli Megu, pa sam ga odmah potpisao. Ko zna, možda i bude nešto od njega u košarci - našalio se Ražnatović.

Najuticajniji Srbin u svetu košarke poznat je po doskočicama na društvenim mrežama, a njegove zagonetke, kada je reč o pojačanjima domaćih klubova, neretko oduševljavaju navijače. Ovog puta rešio je da se našali na račun svog najvrednijeg klijenta i uspeo je u tome. Jokić se u Srbiji odmara posle naporne sezone u NBA ligi, koja je završena u mehuru u Orlandu zbog pandemije koronavirusa. Nikolin Denver poražen je u finalu Zapadne konferencije (4:1 u seriji) od kasnijih šampiona Los Anđeles Lejkersa.

 

Jokić je za Megu nastupao od 2012. do 2015. godine, nakon čega je kao MVP ABA lige direktno prešao u NBA ligu, gde je izabran kao 41. pik na draftu.

Bjelica hteo u Zvezdu, Kingsi ga nisu pustili

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica imao je nameru da se vrati u Crvenu zvezdu i da pomogne voljenom klubu u Evroligi dok traje pauza u NBA šampionatu, preneo je portal Maxbet sport. Međutim, njegove planove osujetili su Sakramento Kingsi, koji mu nisu dozvolili da to učini.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading