EVROLIGA NA TEŠKIM MUKAMA: Otkazan meč ASVEL - Zvezda!

Autor:

Sport

14.10.2020

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč Evrolige između Asvela i Crvene zvezde je otkazan zbog novonastale situacije izazvane koronavirusom!

RepublikaFoto: Starsport
Crvena zvezda - ASVEL

Crveno-bveli su se oglasili saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da se utakmica 4.kola Evrolige sa ASVEL-om neće odigrati 15.10.2020.godine.

Meč je trebalo da se odigra u dvorani "Astrobal" u Lionu u četvrtak sa početkom od 20.45 časova. Nakon zvanične informacije koju je klub dobio od Evrolige, prvi tim i stručni štab neće putovati u Francusku planiranim letom u sredu u 18 časova.

U zvaničnom dopisu Evrolige koji je pristigao u klub u sredu u 15 časova, između ostalog se navodi da se "meč otkazuje zbog velikog broja pozitivnih na virus Covid-19 i nemogućnosti da ekipa ACD Asvel obezbedi minimalnih 8 igrača za meč koji je trebalo da se odigra u četvrtak".

 

 

 

KK Crvena zvezda mts shvatajući težinu situacije u kojoj se nalazi celokupna evroligaška porodica i svi klubovi u takmičenjima pod okriljem Evrolige, izražava veliko žaljenje zbog nemogućnosti da na terenu odmeri snage sa sportskim prijateljima iz Liona, ali kao i svi u vreme pandemije prednost daje bezbednosti, i očuvanju zdravlja ljudskih života.

Istovremeno, ovim putem KK Crvena zvezda mts želi brz oporavak svim igračima, stručnom štabu, članovima menadžmenta Asvela koji su pozitivni na Covid – 19, i nada se skorom viđenju na sportskim rivsalima iz Liona, na terenu u mnogo boljim okolnostima- navodi se u saopštenju Zvezde.

Preostalo je samo da Evroliga registruje susret u narednim danima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading