TROSTRUKI MVP PRIZIVA DONČU U LOS ANĐELES: Slovenac NA METI LEJKERSA

Autor:

Sport

14.10.2020

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada titulu osvojiš pet puta i kada tri puta budeš MVP finala NBA lige, zaslužio si pravo da pričaš šta ti je volja, barem kada je košarka u pitanju. Sada je legendarni Medžik Džonson odlučio da iskoristi to pravo, pa je u emisiji na ESPN-u dao svoje mišljenje o budućnosti novopećenih NBA šampiona Los Anđeles Lejkersa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Medžik Džonson Luku Dončića vidi kao naslednika Lebrona Džejmsa u dresu Lejkersa

Džonson, koji je do kraja prošle godine delio poziciju generalnog menadžera sa sadašnjim GM-om Lejkersa Robom Pelinkom, izneo je svoje mišljenje o budućnosti šampiona posle penzionisanja Lebrona Džejmsa.

Kako kaže, pored Entonija Dejvisa u zlatno-ljubičastom dresu u budućnosti vidi, ni manje ni više, nego Luku Dončića!

- Luka u Lejkersima, to mi se mnogo sviđa - kratko je izjavio Medžik, odgovorivši na pitanje o nasledniku "Kralja".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iako ga Džonson i mnogi drugi vide u Los Anđelesu u budućnosti, popularni "Donča" srećan je u Dalasu

Bilo kako bilo, ne deluje kao da će bivši as Real Madrida u skorije vreme menjati dres Dalasa, pošto ga tamo gledaju kao u svetinju i vide kao spiritualnog naslednika Dirku Novickom. Kada pridodamo činjenicu da je Dončić veoma zadovoljan u Teksasu, snovi jednog od najboljih plejmejkera u istoriji NBA deluju dosta daleko.

Ne treba zanemariti ni činjenicu da Lebron nema planove da se penzioniše u skorije vreme, a to automatski sprečava dovođenje pojačanja koje bi bilo papreno skupo poput popularnog Donče.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li bi Nikola Jokić i Luka Dončić mogli da zaigraju zajedno u budućnosti?

Svestan toga, Džonson se nije zaustavio na Slovenčevim hvalospevima, već je pokazao poverenje trenutnom timu, podržavši ih u pohodu na još jednu titulu.

- Mislim da mogu da ponove uspeh. Dejvis neće želeti da ode negde gde neće imati Lebrona Džejmsa pored sebe. Oni se međusobno dopunjuju“, reako je Medžik i nastavio: “Uprava samo treba da ubdei Dejvisa da će on biti gazda kada se Džemjs povuče. Da mu stavi do znanja da je to njegov tim i da mu ukaže poverenje da sa Lejkersima uzme još nekih pet, šest titula - zaključio je Džonson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading