INTERNET GORI: Sjajna vest za "Grobare"!

Autor:

Sport

13.10.2020

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apsolutno zasluženo priznanje.

RepublikaFoto: Starsport
Meč Partizan-Virtus u okviru Evrokupa

Košarkaš Partizana Novica Veličković našao se na listi od pet najodanijih veterana u Evrokupu, koju je sačinio specijalizovani košarkaši portal Jurohups.

Pored kapitena beogradskih crno-belih, na listi "lojalnih džentlmena" svojim klubovima su još Suad Šehović iz Budunćnosti, Karlos Suarez iz Unikahe, Kostas Kajmakoglu iz Uniksa i Per Ginter iz nemačkog Ulma.


Jurohups podseća da je priča 34-godišnjeg krilnog centra sa Partizanom počela 2004. godine, kada je imao profesionalni debi u crno-belom dresu i da je do sada u klubu proveo devet godina.

- Beograd je napustio posle svoje najbolje sezone 2008/2009, kada je dobio priznanje za Evroliginu "Zvezdu u usponu" i ugovor sa Real Madridom, u kom je nastavio da napreduje. Godine su prolazile, a na poznato mesto vratio se 2016. u potpuno drugačijim okolnostima i za njega i za tim. Preuzeće ulogu vođe, uprkos nedaćama i borbi protiv svog fizičkog stanja - piše Jurohups i dodaje:
 
RepublikaFoto: Starsport
Kapiten Partizana Novica Veličković

- Postao je simbol kluba i igrač sa najviše nastupa u crno-belom dresu, čime je nadmašio legendarnog Petra Božića. Veličkovićev posao još nije gotov jer bi kraj svog dugog putovanja želeo da završi sa titulom u Evrokupu - navodi Jurohups.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading