PARTIZAN MENJA TRENERA? Mijailović saopštio KONAČNU ODLUKU o Šćepanovićevoj SUDBINI!

Autor: Kurir, Republika

Sport

12.10.2020

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek crno-belih razrešio sve dileme.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović i Vlado Šćepanović

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je za "Kurir" da crno-beli neće menjati trenera nakon tri poraza na startu sezone jer to nije u duhu "parnog valjka".

- Pratim društvene mreže, vidim šta se piše. Nećemo menjati trenera posle tri poraza. To nije u duhu Partizana, niti je Vlado Šćepanović to zaslužio. Razumem naše navijače, posebno posle prošle sezone, razumem njihovo nestrpljenje, ali ništa nije teže sada nego što je bilo u martu. I sigurno je da je nama koji smo u upravi i borimo se da Partizan bude najbolji, da bude prvi, najteže - poručio je Mijailović.

On je istakao koliko je hendikep igranje susreta pred praznim tribinama usled pandemije koronavirusa.

- Zamislite kako bi bilo Danilu Nikoliću da šutne trojku u Areni, pred 16.000 navijača koji bi stvarali nesnosnu buku. S druge strane, igračima Partizana taj huk s tribina je bio vetar u leđa, a sad ga nema. Šta da radimo, borićemo se, trpećemo udare, ali idemo dalje - dodao je čelnik Partizana.

Podsetimo, crno-beli naredni meč igraju u Rusiji gde gostuju Uniksu u okviru 3.kola grupe A Evrokupa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading