ODLAGANJE NA POMOLU: Ceo tim Zenita zaražen - Evroliga na potezu!

Autor:

Sport

11.10.2020

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelji u kojoj su pobedili Barselonu i počeli Evroligu skorom 2-0, u Zenitu su se suočili sa ogromnim problemom, jer je praktično cela svlačionica pozitivna na koronu.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Bili Beron

Klub iz Sankt Peterburga ozvaničio je da je čak 13 njegovih članova trenutno zaraženo kovidom - osam igrača, četvorica trenera i maser, uključujući i šefa stručnog štaba Ćavija Paskvala.

Među zaraženim igračima je i bivši šuter Zvezde Bili Beron, koji je bio najefikasniji u pobedi protiv Barselone.

Očekivano, Zenit je do daljeg otkazao treninge, a trebalo bi da narednu utakmicu odigra u utorak, protiv Baskonije, pa u četvrtak protiv Valensije.

 

Specijalizovani portali preneli su da su u Sankt Peterburgu pisali Evroligi i tražili odlaganje tih mečeva. Ako utakmice budu odigrane prema planu, Zenit će morati da ima bar osam zdravih igrača u sastavu inače će izgubiti službenim rezultatom 0:20.

Ove nedelje je već bila pomerena utakmica Himki - Žalgiris, u kojoj je domaćin u Podmoskovlju istrčao sa osmoricom igrača, ali sa samo sedam raspoloživih, jer je Letonac Dairis Bertans povređen sedeo na klupi samo da bi popunio broj.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading