ZVEZDA NIJE DOZVOLILA IZNENAĐENJE: Crveno-beli deklasirali Borac u Čačku!

Autor:

Sport

11.10.2020

17:02 >> 16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Borca u okviru drugog kola ABA lige ubedljivim rezultatom 95:64.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Borac - Zvezda

Izabranici Saše Obradovića su s pola muke uspeli da produže niz trijumfa i slave protiv novajlije u regionalnoj ligi.

Crveno-beli su do trijumfa stigli rutinski, a najbolji je, baš kao i u evroligaškom duelu sa Baskonijom, bio Džordan Lojd.

Od starta je ekipa Saše Obradovića igrala dobro u oba pravca, a posle uvodnih 10 minuta crveno-beli su imali dvocifrenu prednost - 23:13.

Uz sjajnu odbranu, mnogo energije, podeljenu minutažu i dobar procenat šuta za tri poena Zvezda je lako kontrolisala stvari na parketu, a o dominaciji beogradskog tima u već u prvom poluvremenu govori i odnos broja skokova - 22:9 u korist Crvene zvezde.

 

 

I u drugom poluvremenu su gosti dominirali u svim segmentima igre, a najzaslužniji za ubedljiv trijumf Zvezde bio je Džordan Lojd sa 21 poenom, Lengston Hol je dodao 14, a poen manje je ubacio Duop Rit. Dvocifren je bio i Kori Volden sa 10 poena, a strelce su se upisali i svi ostali igrači Zvezde. 

U ekipi Marka Marinovića najbolji je bio Brajs Tajler Džons sa 16 poena. 

Zvezdu u nastavku sezone očekuje "duplo" kolo u Evroligi. U utorak igra sa Žalgirisom kod kuće, dok će u četvrtak u goste ekipi Asvela. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading