ČAČANI PRETE: Pobedili smo Partizan, hoćemo i Zvezdu

Autor: Tanjug, Republika

Sport

09.10.2020

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš čačanskog Borca Nikola Kočović rekao je da je tim rešen da se i protiv Crvene zvezde pokaže u najboljem mogućem izdanju kao protiv Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Kočović

Čačani su na startu ABA lige napravili iznenađenje i pobedili Partizan u Beogradu, a ekipa Marka Marinovića u nedelju od 17 sati u drugom kolu regionalne lige na svom terenu dočekuje crveno-bele.

- Očekuje nas duel sa najkvalitetnijom ekipom u ABA ligi i jedinim našim predstavnikom u Evroligi, što jasno svedoči kakav je izazov pred nama. To je za nas veliki motiv da probamo da odigramo što bolju utakmicu i da pokažemo koliko vredimo. Svi smo zdravi, spremni i jedva čekamo da počne meč. Dobro treniramo, spremamo se najbolje što možemo, a ostaje nada da ćemo uspeti da se na pravi način suprotstavimo Zvezdi - rekao je Kočović za klupski sajt.

 

Prvu utakmicu na domaćem terenu u eliti posle više 30 godina, čačanska publika neće moći da isprati u hramu košarke kraj Morave.

- Nema sumnje da bi utakmica sa Zvezdom bila spektakl u Čačku. Ali eto, ove sezone uslovi su drugačiji, igra se bez publike, što je za naš tim otežavajuća okolnost. Svi dobro znaju kakvu atmosferu prave Čačani. Kako je ostalima, tako je i nama. Svi igramo u istim uslovima, tako da nema mesta za previše negodovanja - zaključio je Kočović.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading