ŠĆEPANOVIĆ OTKRIO RECEPT: Samo ovako Partizan može da savlada Budućnost

Autor:

Sport

09.10.2020

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dočekuju Podgoričane u derbiju kola ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Vlado Šćepanović

Košarkaši Partizana u subotu, 10. oktobra, dočekuju Budućnost iz Podgorice u okviru drugog kola ABA lige. Meč u Hali sportova "Ranko Žeravica" igra se od 20 časova, bez prisustva publike. 

U prvom kolu regionalnog šampionata, crno-beli su izgubili od Borca, dok je Budućnost savladala ekipu Splita. Tokom nedelje, obe ekipe su u Evrokupu zabeležile trijumfe. Podgoričani su na gostujućem terenu savladali Metropolitans, dok je "parni valjak" bio bolji od ekipe Venecije u Beogradu.

Pred taj meč, strateg Partizana Vlado Šćepanović otkrio je šta njegovi izabranici moraju da urade kako bi došli do trijumfa.

- Postoji nivo igre, pre svega mislim na odbranu i borbenost, na kojem Partizan uvek mora da bude. Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je sjajno otvorila sezonu i koja sa pravom ima velike ambicije. Veliki izazov, ali ga rado prihvatamo sa željom da na njega odgovorimo na najbolji mogući način - istakao je Šćepanović.

 

Bek crno-belih Ognjen Jaramaz je nahvalio narednog rivala.

- Budućnost je već na startu sezone pokazala dobru formu. Zabeležili su sve tri pobede, a znamo i da su u pripremnom periodu pobeđivali Cedevita Olimpiju i Mornar. Ipak, mislim da smo itekako u stanju da utakmicu uvedemo u ritam koji će nama više odgovarati i da na taj način dođemo do pobede. U poslednjih nekoliko godina, mečevi Partizana i Budućnosti su uvek neizvesni pa verujem da će tako biti i sutra - kazao je Jaramaz.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading