"GROBARI" - STRPLJENJE: Šćepanović poslao MOĆNU poruku navijačima nakon +22 protiv Venecije!

Autor:

Sport

06.10.2020

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli upisali premijernu pobedu u novoj sezoni.

RepublikaFoto: Starsport
Šef struke Partizana Vlado Šćepanović

Trener Partizana Vlado Šćepanović pozvao je navijače crno-belih na strpljenje nakon ubedljivog trijumfa nad Venecijom (95:73) u 2.kolu Evrokupa.

- Velika pobeda za nas. Ponosan sam na momke. Radimo jako, svakodnevno, a u sportu se ništa ne dešava preko noći. To je proces, dan po dan. Kada smo iskreni prema sebi i svom timu, niko ne može da nas dobije. Imamo sjajnu ekipu, ali ništa se ne dešava preko noći - izjavio je strateg "parnog valjka".

Šćepanović je apostrofirao energiju kao ključ sjajne igre u drugom poluvremenu koje je Partizan rešio u svoju korist sa 24 koša razlike.

- Ključ je bila energija, od početka, odbrana. Sa takvim ponašanjem kada pomažemo jedni drugima, možemo da ostvarujemo ovako velike pobede - zaključio je Šćepanović.

Podsetimo, ovo je prva pobeda Partizana u novoj sezoni, posle startnih poraza u Evrokupu i ABA ligi od Huventuda i čačanskog Borca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading