Bojan Bogdanović objašnjavao Amerima da mu Bogdan nije rođak, ALI JE ISHVALIO NAŠEG IGRAČA!

Sport

01.11.2017

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović ima nešto duži staž u najjačoj ligi sveta od njegovog prezimenjaka Bogdana, a po prvi put njih dvojica su se susreli u jednom direktnom duelu i na američkom tlu. Za ovu priliku je iskusniji hrvatski igrač morao da objašnjava javnosti da mu Bogdan ne dođe ništa po rodoslovu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdanović "guli" treću sezonu na parketima NBA lige

U prvom duelu dvojice Bogdanovića slavio je onaj iz Indijane nad Srbinom iz Sakramenta, a u košgeterskom obračunu Bojan je "savladao" Bogdana rezultatom 17:7.

Zanimljiv je bio intervju posle utakmice sa šuterom Indijane koji je za novinare "Foksa" pojašnjavao da on i Bogdan nisu rođaci, ali da već imaju istoriju međusobnih duela, kako u prethodnim klubovima, tako i sa reprezentacijama.

- Nemamo povezanost, svi su me pitali u svlačionici da li smo povezani, ali se znamo dugo, mnogo mečeva smo igrali u Evropi, što na klupskom, što na reprezentativnom nivou. On je veliki igrač, jedan od najboljih evropskih igrača u poslednjih nekoliko godina. Ne mogu reći da sam srećan, ali mi je baš drago što je došao u NBA - izjavio je posle duela hrvatski igrač Bojan Bogdanović.

Videćemo da li će u narednom duelu Indijane i Sakramenta naš Bogdan imati više razloga za slavlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading