(VIDEO) ZVEZDA PROTUTNJALA KROZ "DRAŽENOV DOM": Crveno-beli DEMOLIRALI Cibonu sa PLUS 38 na startu ABA lige!

Autor:

Sport

05.10.2020

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna partija pulena trenera Saše Obradovića.

RepublikaFoto: aba-liga.com/Cibona/Zeljko Baksaj
Detalj sa meča Cibona-Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su Cibonu u Zagrebu u 1.kolu ABA lige rezultatom 104:66 (33:11, 31:17, 20:15, 23:20)..

Najzaslužniji za ubedljiv trijumf crveno-belih bili su Amerikanci. Kori Volden je ubacio 19 poena, a Džastin Lojd 15, dok je kod Cibosa Mateo Drežnjak ubacio 16, a perspektivni Toni Nakić je dodao 11 koševa.

Odličan u redovima tima sa Malog Kalemegdana bio je i Duop Rit koji je duel okončao sa 17 poena i šest skokova.

Pitanje pobednika rešeno je praktično već u prvom kvartalu koji su gosti rešili u svoju korist sa ubedljivih 33:11, nakon čega je bilo jasno da će se Cibosi teško vratiti u meč. Prednost crveno-belih je rasla sve do konačnih 64:28, a upravo je sa "plus 36" Zvezda otišla na veliki odmor.

Četa trenera Saše Obradovića malo je "povukla ručnu" u trećoj deonici, ali su je domaći izgubili sa 20:15 čak i u takvim okolnostima. Strateg srpskog tima je dobio priliku da malo izrotira ekipu, pa su priliku praktično dobili svi koji su bili u protokolu za jadransku premijeru.

Nešto bolju igru Cibona je pružila jedino u poslednjoj četvrtini koju je rešila u svoju korist sa tri koša razlike, ali se ubedljiva pobeda gostujućeg tima nijednog momenta nije dovela u pitanje.

Podsetimo, Crvena zvezda sezonu nastavlja u petak kada u 2.rundi Evrolige dočekuje Baskoniju od 19 časova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading