ŠĆEPANOVIĆ I PARTIZAN POD OGROMNIM PRITISKOM: Naredni protivnik mora da padne!

Autor:

Sport

05.10.2020

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Vlado Šćepanović kaže da njegova ekipa mora da igra mnogo bolje nego protiv Huventuda i Borca, ako želi da zabeleži dobar rezultat protiv Venecije.

RepublikaFoto: Starsport
Vlado Šćepanović

Crno-beli u drugom kolu Evropkupa dočekuju Veneciju. Na startu takmičenja Partizan je izgubio od Huventuda, dok je italijanski tim bio uspešan protiv Uniksa.

- Prve utakmice u Evrokupu i Aba ligi su nam pokazale gde se trenutno nalazimo i koji pravac moramo da zauzmemo u budućnosti. Venecija je dobra ekipa, puna iskusnih i kvalitentnih igrača koji već neko vreme igraju zajedno. U prvom kolu su pobedili Uniks i tako potvrdili da će biti ozbiljan pretedent na visok plasman u Evrokupu. Sa druge strane, mi moramo da odigramo mnogo bolje nego u Badaloni i protiv Borca da bismo zabeležili pobedu- istakao je Šćepanović.

 

Plejmejker Nemanja Gordić je takođe svestan izazova koji je pred crno-belima.

- Znamo šta nas čeka sutra. Venecija igra agresivno u oba pravca i mi ćemo morati da pokažemo mnogo više nego u prve dve utakmice ukoliko želimo da pobedimo. Iako je početak sezone, ova utakmica nam može u velikoj meri odrediti poziciju u grupi, tako da moramo pronaći način da budemo sutra pravi- poručio je Gordić.

Meč je na programu u utorak, 6. oktobra, od 20 časova i 30 minuta u Hali sportova "Ranko Žeravica".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading