(FOTO) OPUSTIO SE POSLE NAPORNE SEZONE: Jokić u Srbiji trenira uz alkohol i cigarete

Autor:

Sport

05.10.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dao sebi oduška.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Nikola Jokić (25) vratio se u Srbiju da bi se odmorio do početka priprema za novu sezonu jer je u tek završenoj sa saigračima iz Denver Nagetsa ostvario fenomenalan rezultat plasmanom u finale Zapadne konferencije NBA lige.

Deluje da se najbolji centar sveta dobro provodi jer na društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj se reprezentativac Srbije vidi u opuštenom izdanju, a ispred njega gomila alkohola i puna pepeljara cigareta.

Odmah su usledile brojne reakcije, a satirični italijanski košarkaški nalog La Đornata tipo objavio je jedan komentar u kojem objašnjava kako bi u trenutku opuštanja izgledao razgovor Somborca i čelnika NBA franšize iz Kolorada - Uprava Denvera: "Ćao Nikola, kako ti idu individualni treninzi u Srbiji", uz odgovor Nikole Jokića: "Naporno je, ali se trudim".

Ovo nije prvi put da Nikolu Jokića vidimo u opuštenom izdanju, pojavljivali su se i snimci na kojima se vidi kako bez majice uživa u našoj muzici, a takođe je poznato da, kada se vrati u rodni kraj, obavezno igra basket sa drugarima u Somboru. Sigurno da je njegova fotografija iznenadila Amerikance, ali ukoliko najbolji centar sveta bude nastavio sa igrama kao prošle sezone, svi ovi slatki i manji grešni trenuci biće mu oprošteni i relativno brzo i zaboravljeni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading