Šćepanović preuzeo ODGOVORNOST za bruku protiv Borca!

Autor:

Sport

04.10.2020

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović bio je samokritičan posle šokantnog oraza od čačanskog Borca na otvaranju ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Vlado Šćepanović

Debitant u takmičenju priredio je iznenađenje u Beogradu i pobedio 87:78.

Šćepanović kaže da alibi za lošu igru ne postoji, nakon što je upitan koliki je hendikep to što se igra bez publike.

- Ne tražim alibi u povredama, putovanjima... Mnogo nam znači publika, ali moramo da motivišemo jedan drugog. Ako ne poštuješ sebe, ne možeš ni druge. Svako mora da krene od sebe, da li poštuje sebe, da na ovakav način bude ponižen. Bio sam igrač i znam kako je to. Videćemo našu reakciju, svi imamo dozu odgovornosti- rekao je Šćepanović posle utakmice.

On je dodatno pojasnio poraz.

RepublikaFoto: KK Partizan
Partizan - Borac

- Kada se izgubi utakmica nema tu nekih velikih komentara. Posle nesrećnog poraza u Badaloni, kada pomislite da ste došli do neke igre, spustite se na zemlju. Bolje je da se ovakve stvari dese odmah na početku, nego kasnije. Svima nam je jasno u kakvom smo stanju i ritmu i potpuno mi je jasno na kojim stvarima treba da se radi i koje stvari treba da se poprave. Iskreno, kada izgubite ovakvu utakmicu kod kuće od dobrog protivnika, a oni su pokazali da igraju ozbiljnu košarku, stavite prst na čelo i jednostavno morate da krenete drugim pravcem. Ovaj pravac se pokazao da nije dobar, što znači da moramo da krenemo drugim pravcem, i tako će i da bude.

 

 

 

Trener Borca Marko Marinović bio je iznenađen partijom svojih izabranika.

- Znali smo da je Partizna imao težal meč u Badaloni pre tri dana. Hteli smo da ih uhvatimo umorne... Malo pre početka meča je verovao da možemo ovo da napravimo, igrači jesu. Možda zvuči, ali kontrolisali smo celu utakmicu. Pobeda je zaslužena- rekao je Marinović i okarakterisao skok kao ključan.

Partizan naredni meč igra protiv Venecije u Evrokupu u utorak, dok Borac čeka Crvenu zvezdu narednog vikenda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

05.10.2020 07:09

Unistio si sve sto je vredelo, Angola su sveo na klupu, Mozlija zelis poniziti-coveka masinu, coveka koji ostavlja srce na parketu i koji vodi rat pod kosevima za Partizan, sta ce nam Stefan Jankovic, Dangubic????