CRN DAN ZA PARTIZAN: Posle fudbalera i košarkaši crno-belih podbacili

Autor:

Sport

03.10.2020

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac slavio na gostovanju u Beogradu na startu ABA lige.

RepublikaFoto: KK Partizan
Rašon Tomas i Nemanja Todorović

Košarkaši Partizana poraženi su od čačanskog Borca u prvom kolu ABA lige rezultatom 87:78 (24:17, 25:19, 19:21,19:21).

Ekipa Partizana je mnogo gore odigrala meč nego što je to bio slučaj pre nekoliko dana protiv Huventuda, naročito u prvom poluvremenu. Puleni Vlada Šćepanovića u tom delu igre nisu mogli da se "sastave sa loptom", a sve je to iskoristila ekipa Marka Marinovića da na poluvreme ode sa zasluženih +13.

Partizan je u drugom poluvremenu uspeo da malo "pritegne" goste, ali najviše što su crno-beli uspeli je da dođu do tri poena zaostatka. Tada su Čačani uspeli da odbiju nalet "parnog valjka" i da na kraju dođu do trijumfa kome se nisu nadali ni najoptimističniji navijači Borca.

Borac je do pobede došao sjajnom kolektivnom igrom u kojoj se niko nije preterano istakao, a na kraju su Čačani imali pet dvocifrenih igrača. Najefikasniji je bio Radovan Đoković sa 12 poena, 11 su dodali Tornton i Čarapić, a po deset Miletić i Džons. Takođe se istakao i Nerandžić sa devet poena i deset skokova.

U poraženom timu je najbolji bio Ognjen Jaramaz sa 21 poenom, 13 je dodao Nemanja Gordić, a deset Erik Mika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading