LU: Igrači su u strahu od Lebrona

Autor: I. V.

Sport

31.10.2017

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Klivlenda pronašao je zanimljiv razlog zašto mu ekipa ne igra dobro na startu ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači se plaše Lebrona

Klivlend je neočekivano loše krenu u sezonu. Izgubili su Irvinga, Tomas nije spreman i neće biti još dva meseca, a sa istrošenim bivšim superzvezdama Rouzom i Vejdom nisu dobili ništa.

Trenutno imaju tri pobede i četiri poraza u sedam odigranih utakmica, a već tri susreta u nizu ne znaju za pobedu. Dva od ta tri poraza su sasvim neočekivana i stigla su od Bruklina i Nju Jorka, nakon čega je Tajron Lu rekao kako je to neprihvatljivo.

- Neki novi igrači u timu imaju strah od igranja sa Lebronom. Oni jednostavno moraju da shvate da je on igrač koji puno toga daje za druge, samo morate igrati svoju igru. Puno se puta dogodilo da nismo pravi jer se igrači boje da budu agresivni. Lebron nije taj tip igrača, moramo ozbiljno razgovarati o tome, igrači moraju biti ono što jesu, biti agresivni i igrati svoju igru - rekao je trener Klivlenda pa nastavio:

- Znam da ćemo se sabrati, igrači će doći u bolje stanje. Imamo staru ekipu i stavljati im teške treninge na početku sezone u koju smo ušli s nekompletnim trening kampom je komplikovano. Puno puta nakon sprinta ostanemo umorni. Moramo se izbalansirati i ući u formu˝.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tomas se oporavlja od povrede, Vejd nije na starom nivou

Sledeću utakmicu "Kavsi" igraju kod kuće protiv Indiane koja je bolje od očekivanog ušla u sezonu pa možemo očekivati nove probleme za osvajače Istočne konferencije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading