U DIZNIJEVOM SVETU KREĆE FINALE NBA LIGE: Lebron juri četvrti prsten protiv svog Majamija!

Autor:

Sport

30.09.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms pokušaće da osvoji svoj četvrti NBA prsten, a rival će mu biti tim Majamija, za koji je nastupao četiri sezone i sa kojim je osvojio prvi trofej u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Baltera i Lebrona

Veliko NBA finale između Los Anđeles Lejkersa i Majamija počinje noćas (03.00, Arena sport 1) i svi mečevi biće odigrani u "mehuru" u Diznijevom svetu u Orlandu.

"Jezerčani" su poslednje finale igrali pre 10 godina, a u finalu Zapadne konferencije savladali su Denver našeg Nikole Jokića sa 4:1 u seriji. S druge strane, Hit je do borbe za titulu došao preko Bostona (4:2 u seriji).

Glavna zvezda Majamija svakako je slovenački reprezentativac Goran Dragić, koji je uz Džimija Batlera bio najkonstantniji igrač u dosadašnjem delu takmičenja. Dragić je istakao da već 12 godina čeka plasman u finale NBA lige.

 

- Veoma sam srećan što smo uspeli. Na ovo sam čekao nekih 12 godina, otkad sam došao u NBA ligu. Svaka čast momcima koji su verovali u ovo. Mnogo sam prošao u poslednjih pet godina, usponi i padovi i jednostavno sam srećan što sam deo ovog velikog trenutka. Pored Evropskog prvenstva, ovo je jedan od najvećih momenata u mojoj karijeri, hoću da uživam u ovome i spreman dočekam finale - zaključio je Dragić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading