(FOTO) ZVANIČNO: Centar POTPISAO za Zvezdu!

Autor:

Sport

29.09.2020

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se nakon parafa.

RepublikaFoto: Starsport
Crvena zvezda u Evroligi

Centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić produžio je ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana do leta 2023. godine, a nakon potpisa izrazio je zadovoljstvo što će braniti crveno-bele boje.

- Ostanak i produženje ugovora i vernosti Crvenoj zvezdi je za mene bila laka odluka u svakom pogledu. Malo ko bi stao, verovao u mene i pomogao mi na sve načine, nakon svega što mi se desilo i što sam ostavio iza sebe u prethodnom periodu kao što je to uradila Crvena zvezda - ocenio je Kuzmić za klupski sajt i dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Kuzmić

- Zato narednu sezonu vidim kao priliku za novo dokazivanje, priliku da pomognem timu i vratim na terenu klubu i navijačima za sve jer su bili uz mene kada mi je bilo najteže i pokazali da smo zaista velika porodica. Zato ću dati sve što mogu da pomognem Crvenoj zvezdi da pokušamo da osvajamo nove trofeje i radujemo se velikim utakmicama.

Podsetimo, on je drugi deo minule sezone do pandemije koronavirusa, proveo u FMP-u iz Železnika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading