ZICER ZA JOKIĆA I DENVER: Superstar Lejkersa PROPUŠTA meč odluke?

Autor:

Sport

26.09.2020

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagetsi u poteri za šestim susretom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Entoni Dejvis i Lebron Džejms

Košarkaši Denvera pokušaće u noći između subote i nedelje da produže finalnu seriju Zapada u kojoj Los Anđeles Lejkersi imaju prednost od 3:1, a četi Majka Melouna biće značajno olakšan posao da izbore šestu utakmicu.

Prema informacijama koje dolaze i Amerike, sva je prilika da će ovaj susret propustiti jedan od najboljih igrača "jezeraša" Entoni Dejvis.

"AD" je u petoj utakmici doživeo distorziju skočnog zglova, nakon čega je pao na stopalo Pola Milsapa, krilnog centra Nagetsa. Trenutno je pod znakom pitanja za okršaj koji je zakazan za tri časa posle ponoći po srednjeevropskom vremenu, a realnije je da neće igrati.

Podsetimo, bivši as Nju Orleansa je košgeterski najbolji pojedinac tima, pa će Denver, predvođen Nikolom Jokićem, imati lepu šansu da još jednom pokuša da preokrene tok serije u svoju korist nakon početnih 1:3.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading