(VIDEO) KAKVE REČI SRBINA: Pitali su Jokića u Hauardu i suđenju, Srbin odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

25.09.2020

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejkersi poveli protiv Nagetsa sa 3:1 u seriji.

RepublikaFoto: YouTube/Printscreen/House of Highlights
Nikola Jokić na konferenciji za medije nakon poraza od Lejkersa

Centar Denvera Nikola Jokić rekao je nakon poraza od Lejkersa u četvrtom meču finala Zapada (114:108) da će ekipa morati da napravi dosta bolji posao u skoku ukoliko želi da produži seriju. "Džoker" je upitan i o sjajnoj partiji centra rivala Dvajta Hauarda, naročito u prvom kvartalu, na šta je odgovorio da mora da radi bolji posao protiv njega.

- Mislim da su skokovi bili problem, igrali smo dobru odbranu, ali nismo na kraju dobro skakali. Bilo je mnogo faulova i njihovih odlazaka na liniju penala. Bili smo... igrali smo sjajnu odbranu, ali su ta dva segmenta bila... - izjavio je Jokić.

Srbin se osvrnuo i na Dvajtovu igru.

- - On je uradio svoj deo posla, imao je dobru 1. četvrtinu, doneo je energiju njima, pogađao je u prvoj deonici - rekao je Jokić, uz još jedan osvrt na faulove, kada su ga pitali za suđenje.

- Mislim... Mislim da smo napravili dosta jeftinih faulova, nije trebalo da ih puštamo na šut, ako već praviš faul, treba da bude smislen. Mislim da bi trebalo da budemo pametniji i da im ne dajemo lake poene sa linije.

Podsetimo, Jokić je u četvrtom susretu upisao 16 poena, uz sedam skokova i četiri asistencije, a naredni duel na programu je u nedelju od tri časa ujutru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading