(VIDEO) Jokić svetla tačka u porazu Denvera

Autor:

Sport

31.10.2017

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Jokić zabeležio je izvanredan učinak u porazu njegovog Denvera od Njujork Niksa 116:110. Srbin je popunio sve statističke kolone sa 28 poena, uz osam skokova, dve asistencije, te po jednom ukradenom loptom i blokadom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić standardno dobar

Međutim, Jokićev besprekoran učinak ostao je u senci nestvarne partije Kristapsa Porzingisa, koji je u redovima "Niksa" postigao čak 38 poena, uz šut iz igre 14/26, ali i sedam uhvaćenih lopti.

Nagetsi su uspeli da nadoknade zaostatak od 23 poena razlike, ali se u poslednjem periodu razigrao Tim Hardavej mlađi koji je postigao svih svojih 13 poena i odveo Nikse do pobede.

Porzingisa i Hardaveja je najbolje pratio Kajl O'Kvin sa 15 poena, 12 skokova i pet blokada, dok su po 12 dodali Kortni Li i Enes Kanter.

Jokić je imao dobru podršku u Džamalu Mareju sa 20 poena, 18 je dodao Geri Heris, 15 je ubacio Emanuel Mudiaj, a 13 Vil Barton.

Minesota našeg Nemanje Bjelice doprineo je sa devet poena, uz dva skoka i ukradene lopte u pobedi "Timbervulvsa" nad Majamijem rezultatom 125:122.

Dion Vejters je trojkom sa deset i po metara doneo Hitu dodatni period, ali domaćin nije mogao da zaustavi Endrua Viginsa.

Nekadašnji prvi pik je postigao 22 poena na Floridi, od čega 13 u drugom poluvremenu, te prvih šest svog tima u dodatnom periodu za četvrtu pobedu Vulvsa.

Najefikasniji u ekipi iz Mineapolisa bio je Džef Tig sa 23 poena, 11 asistencija, šest ukradenih lopti i pet skokova, dok je Karl Entoni Tauns dodao 20 poena uz 12 uhvaćenih lopti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading