EKSLUZIVNO EMOTIVNA ISPOVEST SESTRE PREMINULOG ODŽA: Majkla smo sahranili, Zvezda nije dala ni DINAR!

Autor: M.S.

Sport

23.09.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troškove je platila porodica, zahvaljujući donacijama prijatelja, a njegov bivši klub nam nije ništa pomogao - priča Olajinminu Olubukola

RepublikaFoto: Starsport
Zakucavanje Majkla Odža

Bivši košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžo (27) sahranjen je prošle nedelje u domovini, otkrila je u ekskluzivnoj ispovesti za Srpski telegraf njegova sestra Olajinminu Olubukola! Ona je kazala da je transport tela izvršen zahvaljujući donacijama njegovih prijatelja i da Crvena zvezda nije pomogla porodici prilikom slanja posmrtnih ostataka. Odžo je preminuo u Beogradu 7. septembra tokom individualnog treninga na stadionu Partizana, a sahranjen je tek mesec i po nakon smrti.

PREKRŠILI OBEĆANJE

Klub sa Malog Kalemegdana javno je poručio da će platiti troškove transporta Nigerijca u rodnu zemlju, ali od ispunjenja obećanja nije bilo ništa. Prema rečima Majklove sestre, taj posao organizovala je jedna advokatska kancelarija iz Beograda.

- Veoma smo potreseni zbog svega što se desilo. Majklovo telo je stiglo prošle nedelje i on je sahranjen. Otkako se desila tragična nesreća, mi smo preko sajta GoFundMe skupljali pare za transport i sahranu i to su svi mogli da vide na njegovom profilu. Niko nam ništa nije pomogao. Videli smo da je Crvena zvezda rekla da će snositi troškove, ali to se nije desilo. Mi smo transport organizovali preko advokatske kancelariji i zato niko u Srbiji i nije znao da je Odžo već sahranjen - kazala je ona i dodala:

- Takođe, ova advokatska kancelarija će voditi računa o svemu vezano za slučaj mog brata. Ima tu dosta nepoznanica, a mi želimo sve da saznamo.

BIO NESREĆAN

Ona je otkrila da njen brat nije bio srećan u Zvezdi poslednje sezone.

- Zvezda se loše ophodila prema mom bratu od januara, kada je rekao da ne želi da produži ugovor. Kazao mi je da su ga maltretirali. Nisu mu čak ni sve plate isplatili, poslednju uplatu je dobio nekoliko dana pre nesreće, a duguju mu još dosta para. Veoma smo razočarani zbog svega, a videla sam i da su loše govorili o njemu nakon smrti - istakla je Olubukola.

Odžo nije imao devojku u Srbiji

Iako se nakon Odžove smrti pojavila informacija da je košarkaš Zvezde bio u vezi sa jednom devojkom iz Srbije, Svetlanom Srećkov, njegova sestra tvrdi kako to nije tačno.

- Videla sam da se u medijima pominje neka devojka, ali to nije tačno. Kako neko može na osnovu jedne slike da tvrdi da se zabavlja sa nekim. Moj brat nije imao devojku u Srbiji - objasnila je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading