ULIČARSKO PONAŠANJE: Bruka i sramota - NBA zvezde se PODSMEVAJU Jokiću!

Autor:

Sport

22.09.2020

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerika bruji o ovome.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zakucavanje Hauarda pored Nikole Jokića

Sem Amik, novinar "Atletika", otkrio je u svojoj kolumni da su se Lejkersi, predvođeni Dvajtom Hauardom, podsmevali centru Denvera Nikoli Jokiću tokom i nakon druge utakmice finala Zapada.

- Nakon što je Dejvis pogodio trojku uz zvuk sirene, Hauard se drao 'idete kući' i to je ponovio nekoliko puta u pravcu klupe Nagetse. To se nije svidelo Felipeu Ejhenbergeru, kondicionom treneru Denvera koji je veoma blizak sa Jokićem, koji je odgovorio Dvajtu - navodi Amik u tekstu.

Inače, Hauard i ekipe sa klupe LA Lejkersa podsmevala se Nikoli Jokiću u prvoj četvrtini drugog meča kada je naš košarkaš čuvao Entonija Dejvisa.

- Kada je klupa Lejkersa videla da Jokić čuva Dejvisa, Mekgi i Hauard su vrištali: 'predjelo, biftek večera, filet minjon i krompirići, čaša šampanjca', a sve aludirajući na to kako Jokić nema šanse protiv Dejvisa, te je to lak 'ručak' za igrača Lejkersa - piše novinar "Yahoo sports" Kris Hejns.

Očigledno je da "jezeraši" ne biraju sredstva da isprovociraju "Džokera", a imaju prednost od 2:0 u seriji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading