JOKIĆU, PAZI NAM NA ZDRAVLJE!

Autor:

Sport

15.09.2020

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Magični Nikola Jokić je odveo Denver u "majstoricu" polufinala plej-ofa Zapada protiv Los Anđeles Klipersa, a da nije pazio na "zdravlje" ljubitelja košarke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Među brojnim pohvalama jedna se izdvaja, a to je od nekadašnjeg igrača Denvera, Indijane, Čikaga i drugih, Džejlena Rouza. On je toliko očaran Jokićevim partijama da je rekao da će mu trebati pomoć lekara ako Nagetsi pobede i plasiraju se u finale Zapada.

Denver je gubio 3:1 u seriji, ali se vratio i sada je 3:3. U obe te utakmice su Klipersi imali veliko vođstvo, a onda je njihov protivnik preokrenuo. Srbin je odigrao dve sjajne partije.

- Postoji jedna stvar u ovoj sedmoj utakmici koja bi me naterala da odmah tražim terapiju. Hoćeš da ti kažem šta je to? Moja opsednutost ovim momkom ovde – Nikolom Jokićem. On nije dobar za moje zdravlje, ne može biti- govorio je uzbuđeni Rouz i dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dželejn Rouz

- Mnogo volim kako igra. Najbolji je centar u NBA u prošle dve godine. Najbolju u igri i ostali mi nisu ni blizu. Postoje i drugi dobri, Embid mi pada na pamet, ali Jokić je taj. Ovo im je četvrta serija koja odlazi u sedmu utakmicu. Pokušavaju da nadoknade 3:1 drugi put u istom plej-ofu.

 

 

 

I kod njega, kao i kod svih ostalih ljubitelja košarke, raste uzbuđenje pred "majstoricu".

- Kada pogledam Jokićevu statistiku u ligaškom delu sezone, a potom i u plej-ofu, vidim samo 30 poena, 15 skokova, pet asistencija... Poludistanca, sa jedne noge, a ako pobede Kliperse – možda će mi trebati terapija- rekao je Rouz.

Sedma utakmica između LA Klipersa i Denver Nagetsa igra se u noći između utorka i srede od 03.00.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading