(VIDEO) KRALJ OBRIJAO BRADU: Lebron i društvo URNISALI Hjuston i plasirali se u FINALE konferencije

Autor:

Sport

13.09.2020

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejkersi čekaju rivala u borbi za veliko finale.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Harden i Lebron Džejms u duelu

Prvi finalista Zapadne konferencije u NBA plej-ofu su Los Anđeles Lejkersi! "Jezeraši" su ubedljivom pobedom od 119:96 (35:20, 27:31, 33:18, 24:27) došli do konačnog trijumfa (4-1) u seriji protiv Hjuston Rokitsa.

Do poslednjeg trijumfa u polufinalu Zapada, Lejkerse je predvodio Lebron Džejms sa 29 poena, 11 skokova i sedam asistencija, dok je veliku pomoć imao i od još petorice saigrača koji su bili dvocifreni. Od njih je najviše pobedi doprineo Kajl Kuzma sa 17 poena, a istakao se i Markif Moris sa 16.

Sa druge strane, bolji od ostalih bio je Džejms Harden sa 30 ubačenih poena, ali nije imao adekvatnu pomoć, jer su dvocifreni bili još samo Džef Grin sa 13 i Rasel Vestbruk sa deset poena.

Lejkersi i još uvek ne znaju ime rivala u finalu Zapada, a trenutno u drugom polufinalu konferencije LA Klipersi vode protiv Denvera sa 3-2 u seriji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading