NEVEROVATAN POTEZ JANISA: Grčka zver napravila pometnju u NBA!

Autor:

Sport

13.09.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Milvoki Baksa Janis Adetokumbo otpratio je sve saigrače na Instagramu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janis Adetokumbo

Grčki reprezentativac je takođe otpratio i zvaničan nalog kluba iz Viskonsina na istoj društvenoj mreži. Prošlosezonski MVP najjače lige sveta trenutno prati samo osam naloga na Instagramu, od kojih su tri u vlasništvu njegove braće.

Krilni košarkaš Milvokija je podsetimo i prošlog leta uradio istu stvar kako bi se odmorio od ljudi koji misle da će da napusti Bakse.

Baksi su u ligaškom delu takmičenja imali najbolji učinak, ali su sezonu 2019/2020 završili razočaravajućom eliminacijom od Majamija (4:1) u drugom kolu doigravanja Istočne konferencije.

 

Janis je pre nekoliko dana izjavio da ne odustaje i da će sa Baksima nastaviti da teži najvećim rezultatima, a mediji iz Sjedinjenih Država navode da klub ne planira da trejduje najboljeg igrača, čak i ukoliko odbije da potpiše supermaksimalno produženje ugovora za 220 miliona dolara.

Grčki košarkaš će sledećeg leta biti neograničeno slobodan igrač, a interesovanje za njega pokazali su Goden Stejt i Majami.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading