(VIDEO) Nikola, veliki si: Strašan gest NBA zvezde!

Autor:

Sport

05.09.2020

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je pokazao svoju humanu stranu snimkom koji je objavljen na društvenim mrežama, u kojem poručuje da je neophodna pomoć Lani Jovanović, sedmomesečnoj bebi, koja boluje od najtežeg oblika spinalne mišićne atrofije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Roditelji male devojčice pokrenuli su borbu za njen život, pošto je u pitanju smrtonosna neuro-mišićna bolest koja dovodi do gubitka osnovnih životnih funkcija. Lečenje je skupo i košta 2.1 milion dolara, a pokrenuta je i SMS akcija u kojoj mogu da učestvuju svi ljudi dobre volje.

Akciju je putem video-snimka promovisao i Nikola Jokić, koji ističe da su Lani potrebni svi da bi pobedila u životnoj bici i da svako treba da pošalje SMS sa sadržinom 808 na 3030.

- Da bi Lana pobedila u svojoj životnoj bici, potrebni smo joj svi. Jedan SMS može da joj promeni ceo život. Tvoj jedan minut, za Lanin ceo život. Pošalji SMS 808 na 3030, da Lana živi, da hoda - poručio je Nikola Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading