SVE BI BILO DRUGAČIJE: Otkriven šokantan detalj o karijeri Kobija Brajanta!

Autor:

Sport

02.09.2020

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kobi Brajant je legenda Los Anđeles Lejkersa, u kojima je proveo čitavu karijeru. Ipak, vrlo lako je mogao da zaigra za Dalas Meverikse.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kobi Brajant

NBA liga je poznata po spektakularnim utakmicama, završnicama sezone, ali i transferima tokom čitave godine, a posebno tokom leta.

U NBA finalu 2006. godine je Dalas posle mnogo drame i kontroverzi poražen od Majamija, a 2007. godine su ekspresno eliminisani od osmoplasiranog Golden Stejta.

Tog leta je Mark Kjuban, prvi čovek Maveriksa, bio jako blizu da završi "posao veka", što bi značilo dovođenje Kobija Brajanta u Dalas. Kada je Dirk Novicki čuo za to, rekao je da se ne bi naljutio ukoliko bi on bio trejdovan za Kobija, a Kjuban rekao da od toga nema ništa.

Šta je Kjuban tada zamišljao, otkrio je u podkastu kod NBA igrača, Džej Džeja Redika.

- Džeri Bas i ja smo načelno postigli dogovor koji bi uključio Džoša Hauarda, Džejsona Terija, još neke pikove prve runde u zamenu za Kobija Brajanta. Bili smo jako blizu da sve zaključimo, a onda je Džeri Vest pozvao Kobija i njih dvojica su obavila važan razgovor pa do te velike razmene nije ni došlo i posle toga nismo pravili nikakve dogovore - otkrio je Mark Kjuban.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading