OVO JE TAJNA DENVERA: Jokić otkrio šta ih je diglo posle 1:3!

Autor:

Sport

02.09.2020

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as Nikola Jokić je posle prolaza u polufinale Zapada i pobede protiv Jute, rekao da je igrao bez pritiska posle četvrte utakmice. Denver je od tada dobio tri vezana meča i okrenuo seriju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić vs. Gober

Denver je u utakmici protiv Jute u prvom poluvremenu imao prednost 50:36, da bi potom "džezeri" počeli da stižu Nagetse. Ipak Denver je izdržao i slavio 80:78. Jokić smatra da je pad u drugom poluvremenu bio poruzrokovan umorom.

- Iskreno imali smo otvorene šuteve samo ih nismo pogodili. malo smo bili umorni. Rezultat je nizak, nisu ni oni pogađali. Nekako smo znali da će se oni vratiti jer ne žele da izgube. Igrali smo dobro, promašili smo otvorene šuteve a kada se to dešava onda forsiraš i to je bilo loše u više poseda-- rekao je Nikola Jokić.

On poručuje da ga Geri Heris, koji je odigrao tek drugi meč od 11. marta, nije iznenadio i da je očekivao od njega dobru defanzivu. Nagetsi su inače tek 12. tim u istoriji koji je uspeo da se vratio od 3-1 i da dobije seriju.

- Možda je lakše ovde jer nema domaćeg terena. Posle prve utakmice smo ih dobili tri puta za redom, pa su oni nas tri puta, sada opet mi njih. Tako da je to napred nazad. Pre serije sam rekao da će biti interesantno, ali posle 3-1 nisam video da će biti ovoliko zanimljivo. Kada je bilo 3-1 samo sam igrao slobodno, nismo imali šta da izgubimo. Nisam mislio o sledećem meču, samo sam bio slobodan i verovao sam saigračima. Džamal je igrao sjajno tri večeri, Mejson je imao energiju, on je u meču i dobar je za tim. Geri je sjajan, vratio se i ovo je sjajna timska pobeda- dodao je Jokić koji ne veruje da će biti problem da se ekipa spremi za Kliperse sa kojima igraju već prekosutra.

- Nije teško da se spremimo za Kliperse. Zanimljivo je. Ne treba nam putovanje, to je velika stvar što smo u mehuru. Ne brineš o hotelu, odeš samo u hotel i odmaraš se. Znamo njihovu ličnost jer imaju talentovane igrače.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading